Один із дилерів Nissan в Іспанії продав автомобіль через Twitter

Один із дилерів Nissan в Іспанії продав автомобіль через Twitter

Дилерський центр Nissan в Іспанії продав машину клієнтові, використовуючи Twitter.

Джерело: Відомості

Весь процес покупки, що включав в себе вибір комплектації й укладення угоди, зайняв всього шість днів. Таким чином, компанія стала першою в Європі, хто здійснив повний цикл продажу автомобіля через соціальну мережу, повідомляє Quibbll.

Продаж автомобіля Nissan здійснив іспанський дилер — компанія Antamotor. 

Все спілкування, що стосується покупки автомобіля, від першого контакту до обговорення умов доставки ключів, проходило в соцмережі. На все це потрібно було 6 днів.

Покупцем став маркетолог Рауль Есколано, який зареєструвався в Twitter під ніком @escolano і в березні 2016 року відразу розмістив твіт з хештегом #compraruncocheportwitter (# купуюмашинувтвіттері) і попросив дилерів продати йому автомобіль без відвідування автосалону. Однак, X-Trail був не єдиною моделлю, власником якої міг стати Есколано, на пропозицію іспанця відгукнулися Toyota, Volvo і Nissan.

Потім Есколано провів голосування, в якому взяло участь понад 2.6 мільйона людей і попросив користувачів мікроблогу допомогти йому з вибором моделі. Крім того, компанія Antamotor провела відеопрезентацію X-Trail за допомогою Periscope і завантажила її в соцмережу.

У підсумку вибір Солано упав на кросовер X-Trail (за нього було віддано найбільшу кількість голосів — 46%).

За шість днів іспанець і менеджер автосалону вибрали колір і комплектацію, оформили угоду, а вже в кінці червня йому поштою вислали ключі від машини. Передача автомобіля відбулася через кілька днів в іспанській штаб-квартирі «Ніссана».

Вартість кросовера не уточнюється. В Іспанії X-Trail коштує від 22 900 євро.

Loading...