У Канаді колишній мисливець і боксер побився з ведмедицею

У Канаді колишній мисливець і боксер побився з ведмедицею

Колишній мисливець на ведмедів і боксер Рік Нельсон побився з ведмедицею під час несподіваної зустрічі в канадській провінції Онтаріо.

Джерело: Відомості

61-річний чоловік гуляв з собакою, коли помітив у кущах ведмедика-барибала, повідомляє «Росбалт». Той злякався людини і заверещав. «Я знав, що потрапив у халепу, раз він кликав матусю. Вона прийшла на повному ходу, я чув звук гілок, які ламалися», —  розповів Нельсон.

Коли ведмедиця підбігла і встала на задні лапи, колишній мисливець теж зайняв бойову стійку і спробував дістати барибала свінгом (сильним боковим ударом з дальньої відстані), але потрапив їй по зубах. Ударом ведмедиця зачепила корпус і обличчя людини.

Наступний удар колишнього боксера потрапив в морду тварини, але в цей момент ведмежа знову зірвалося і почало тікати в бік від бійки. «Це був момент істини: що вибере ведмідь? Послідує за ведмежам або займеться мною?», — сказав Нельсон.

За його словами, ведмедиця повернулася і пішла як ні в чому не бувало, наостанок подивившись на нього. Чоловік зробив висновок, що йому пощастило, і додав, що загалом людям не варто боятися ведмедів.

«Чорні ведмеді не такі вже небезпечні, поки поруч з ними немає ведмежат. Ймовірно, вони більше бояться вас або мене, ніж ми боїмося них», — додав колишній мисливець.

Loading...