Британець вісім років таємно від дружини танцював на пілоні

Британець вісім років таємно від дружини танцював на пілоні

52-річний чоловік шокував свою дружину, зізнавшись, що він займається танцями на пілоні після того, як вона знайшла його міні-шорти.

Джерело: Відомості

Через 25 років спільного життя британець приголомшив свою дружину, яка дізналася про його таємне захоплення до танців біля жердини, повідомляє Quibbll.

52-річний Ендрю Нокс ​​зізнався в цьому своїй 50-річній дружині Керол після того, як вона виявила в їхньому будинку в місті Філікстоу, графство Суффолк (Британія), його схованку з маленькими приталеними шортиками і DVD-дисками із записами фітнесу на пілоні. Після такого відкриття подружня пара протягом трьох років жила своїм життям, не зачіпаючи тему нового хобі Ендрю, оскільки його дружина не схвалювала це.

Вирішивши поліпшити стан свого здоров’я та з метою тримати себе в формі, Ендрю почав брати уроки полденсу, але не розповів про це своїй дружині Керол, боячись, що вона зажадає від нього кинути цю справу.

«Я знав, що це був незвичайний вид фітнесу і переживав, що про це подумає моя дружина», — каже Ендрю.

Після того, як Керол виявила пікантні приналежності свого чоловіка, вона переживала, що у її партнера є приховані мотиви свого нового захоплення і навіть підозрювала його в гомосексуалізмі.

«Коли Керол втупилася на мої DVD-диски з заняттями полденсу і золотисті шорти, я явно не хотів, щоб вона дізналася про це саме в такий спосіб. Мені довелося переконувати її, що у мене не було кризи середнього віку», — зазначаив чоловік.

Дружина зажадала від Ендрю кинути заняття і викинути весь його інвентар.

Керол намагалася зрозуміти, як чоловікові-гетеросексуалові в свій п'ятий десяток може бути цікавий такий вид танців. Незважаючи на протести його дружини, Ендрю продовжував відвідувати заняття танців на пілоні і в наступні три роки пара уникала цієї теми.

Так було, поки Керол не почала помічати явну прихильність її чоловіка до спорту і його красиве тіло, і потихеньку змінила свою думку. Переглянувши одну з простих вправ Ендрю на пілоні, вона була остаточно вражена його прекрасними танцювальними здібностями.

«Спочатку вона думала, що мені хотілося подивитися на напівоголених жінок і в якийсь момент навіть запитала, чи не хочу я змінити стать», — розповідає Ендрю.

Перше заняття поле-денсу Ендрю взяв у 2006 році. Після раптової смерті його батька Денніса Ендрю хотів поліпшити своє здоров’я і схуднути:

«Я не був дуже товстим, але смерть мого батька послужила сигналом тривоги».

І, ось, Ендрю прийшов до місцевого спортзалу і почав відвідувати заняття пілатесу та боді-пампу. Але вправи здалися йому нудними, а кожен похід в спортзал почав його лякати:

«Спочатку я ставився до танців на пілоні трохи скептично через негативні асоціації з секс-індустрією, але як тільки я спробував, я вже не озирався назад. Був час, коли я навіть би не піднявся, щоб потанцювати на вечірці, а зараз я дефілюють напівголий на заняттях танцю на пілоні по кілька разів на тиждень».

Тепер же, коли Ендрю практикує свої вправи вдома, Керол завжди хвалить свого чоловіка, поки він крутиться на пілоні в облягаючому вбранні:

«Коли я спостерігаю за Ендрю на пілоні, я перебуваю в цілковитому захваті. Він дуже сильний і талановитий, і зараз мені здається це сексуальним».

Ендрю навіть брав участь в Кубку «Pole2Pole» в Саффолку.
 

Loading...