У США поліцейські собаки будуть шукати порнографію

У США поліцейські собаки будуть шукати порнографію

Американські поліцейські навчили лабрадора відшукувати пристрої з фільмами для дорослих.

Джерело: Відомості

У поліції американського штату Юта з’явився новий співробітник, який може за запахом знаходити пристрої із записаною на них дитячою порнографією — тонкий нюх лабрадора на прізвисько Ерл  дозволяє собаці відшукувати заховані флеш- і DVD-диски, а також карти пам’яті, на яких можуть зберігатися заборонені фото і відео, повідомляє Quibbll.

Через його незвичайні навички співробітники правопорядку називають тварину «порнособакою». Ерл є однією з дев’яти елітних собак у США, які після спеціального курсу «електронного виявлення» допомагають правоохоронцям боротися з фільмами для дорослих.

Порнографія в Юті офіційно визнана загрозою для суспільної охорони здоров’я, а тому влада штату приділя підвищену увагу боротьбі з її розповсюдженням. За словами місцевого губернатора Гері Герберта, він пішов на цей крок заради захисту сімейних цінностей. Місцева група активістів розкритикувала ініціативу влади Юти, назвавши її «старомодною».

За результатами останніх досліджень, Юта займає перше місце серед американських штатів за кількістю передплатників порноматеріалів.  

Loading...