Прем’єр-міністр Канади став героєм коміксів Marvel

Прем’єр-міністр Канади став героєм коміксів Marvel
Джастін Трюдо

Світ знав Джастіна Трюдо як молодого підприємливого політика, а тепер познайомиться з ним в новій іпостасі персонажа коміксів.

Джерело: Відомості

Обличчя Трюдо з’явиться на альтернативному варіанті обкладинки випуску № 5 серіі Марвел «Civil War II: Choosing Sides», який вийде 31 серпня, повідомляє видання Torontovka.

Трюдо зображений спокійно сидячим у кутку рингу. Він одягнений у спортивну майку з зображенням кленового листа, чорні шорти і червоні боксерські рукавички. За його спиною стоять Шайба, Йеті і Аврора, які входять в канадський супергеройський загін «Альфа». У лівому кутку видно Залізну Людину зі схрещеними на грудях руками.

«Мені не хотілося робити консервативну обкладинку — наприклад, з костюмом і краваткою, — просто розмістивши подобу Трюдо на обкладинці і вважаючи справу зробленою» — розповів Рамон Перес, популярний  художник з Торонто, який також працює над коміксами.

«Я просто хотів в якійсь мірі акцентувати увагу на тому, що відрізняє його від інших людей, які перебувають при владі. Ви не побачите Президента США Барака Обаму, який хизується у формі боксера, робить віджимання в рекламних роликах і все в такому дусі. Просто взяти Трюдо з його формою і представити його як звичайну людину було кумедно, в своєму роді», — додав він.

З’явившись на обкладинці коміксу Marvel, Трюдо пішов по стопах свого покійного батька, колишнього Прем’єр-міністра Канади П’єра Еліота Трюдо, який прикрашав сторінки коміксу «Uncanny X-Men» у 1979 році.

Loading...