Китайська поліція заарештувала злодія-рецидивіста, який заснув від утоми після успішної крадіжки

Китайська поліція заарештувала злодія-рецидивіста, який заснув від утоми після успішної крадіжки
Чжен / Фото: South China Morning Post

Жителі міста Цзинань повідомили в поліцію і в службу швидкої допомоги, що на одному з пішохідних мостів лежить молодий чоловік.

Джерело: Відомості

Прибулі на місце медики і співробітники правоохоронних органів запідозрили, що він отримав тепловий удар, однак незабаром з’ясувалося, що потерпілий міцно спить. При ньому виявили пакет з коштовностями на суму близько 20 тисяч юанів (близько трьох тисяч доларів), повідомляє Lenta.ru.

Коли молодого чоловіка розбудили, він повідомив, що його звуть Чжен, йому 23 роки, він втратив свій паспорт і забув його номер, а коштовності купив. Однак поліцейські запідозрили недобре і продовжили допит. Зрештою Чжен зізнався, що прибув в Цзинань в пошуках роботи добу назад, але знайти її так і не зміг і в підсумку проник в один з будинків і вкрав звідти коштовності. Весь день він безуспішно бродив вулицями, намагаючись їх продати, і врешті-решт заснув від утоми.

Пізніше поліція з’ясувала, що Чжен всього чотири дні тому був звільнений з в’язниці, де відсидів п'ять років за крадіжку.   

Loading...