У Німеччині «звільнили» коалу, яка дала невірні прогнози на матчі «Євро-2016»

У Німеччині «звільнили» коалу, яка дала невірні прогнози на матчі «Євро-2016»

Коала не вгадала жодного результату матчу за участі німецької збірної.

Джерело: Відомості

Коалу-оракула Обі-Обі, яка давала прогнози на матчі «Євро-2016», відсторонили від пророкувань через те, що вона не вгадала жодного результату матчу за участі німецької збірної. Про це повідомляє видання «Нескучные новости» з посиланянм на сторінку Facebook зоопарку в німецькому Лейпцигу.

Обі-Обі передбачала результати поєдинків чемпіонату Європи з футболу за допомогою двох склянок, в яких знаходилися гілки евкаліптового дерева. Перемогу повинна була одержати та збірна, чий прапор перебував на склянці, з якої коала діставала гілку.

У перший раз Обі-Обі передбачила нічию в матчі Німеччина — Україна, однак німці здобули перемогу з рахунком 2:0. Після цього в протистоянні Німеччини і Польщі коала «зробила ставку» на німецьких футболістів, але і цей прогноз не справдився — команди зіграли внічию.

Як наголошується, в зоопарку вирішили передати можливість передбачати результати матчів Євро іншим тваринам. За словами представника зоопарку, Обі-Обі «залишається тільки їсти евкаліпт».

Нагадаємо, Національна збірна України програла три матчі з трьох на «Євро-2016», не забивши жодного гола. Таким чином, Україна на Євро зайняла останнє місце в групі C, набравши нуль очок. У свою чергу німецька команда, набравши сім очок, вийшла в плей-офф. 

Loading...