У США мати вирвала п’ятирічного сина з лап пуми

У США мати вирвала п’ятирічного сина з лап пуми

Материнський інстинкт робить із жінок справжніх супергероїв, здатних у разі небезпеки гідно битися з будь-яким ворогом.

Джерело: Відомості

Це твердження в черговий раз довела мешканка американського штату Колорадо, яка, ризикуючи власним життям, вступила в сутичку з пумою, щоб врятувати свого сина від дикої тварини, і здобула перемогу в цьому протистоянні, повідомляє Infroming.

Інцидент стався днями в окрузі Піткін. Американка, ім’я якої не називають, була в будинку, коли почула крики свого п’ятирічного сина, який грався на вулиці в компанії старшого брата. Вона тут же кинулася до дітей і побачила, що на її молодшу дитину напала пума. Ризикуючи власним життям, вона кинулася на хижака і вирвала з лап тварини свого малюка.

Після цього чоловік матері-героїні відвіз її разом з сином в місцеву клініку. У малюка лікарі діагностували рани на шиї, голові та обличчі, але вони не загрожують його життю. Медики оцінили стан потерпілого як задовільний. Його мама і зовсім відбулася незначними травмами, і госпіталізація їй не знадобилася.

Про шокуючий інцидент батьки постраждалого хлопчика повідомили в поліцію. Після цього помічник шерифа округу особисто відшукав тварину, що напала на дитину, і застрелив.

Відзначимо, що, на відміну від більшості інших великих котячих, пуми рідко поводяться агресивно щодо людей. Вони можуть напасти на людину, якщо поблизу немає інших людей, а потенційна жертва дуже швидко пересувається.  

Loading...