Тварини у віденському зоопарку попрактикувалися у володінні футбольним м’ячем (фото)

Тварини у віденському зоопарку попрактикувалися у володінні футбольним м’ячем (фото)

Кілька тварин у віденському зоопарку попрактикували свої футбольні навички напередодні першої гри Австрії на Чемпіонаті Європи 2016.

Джерело: Відомості

Білі ведмеді, сибірські тигри і навіть черепахи грали в футбол в зоопарку Шенбрунн у Відні, показуючи свій ентузіазм з приводу дебюту в Австрії на іграх «Євро-2016», повідомляє The Local.

За словами співробітників зоопарку, кожна з тварин має свій власний набір футбольних навичок. Зокрема, обидва білі ведмеді грають в основному зі своїми двома передніми лапами, тому їхній досвід можна використовувати як воротарів.

«М’ячі є популярним заняттям для багатьох наших тварин. Двоє білих ведмедів Лінн і Рензо будуть великою підтримкою для австрійського голкіпера Роберта Альмера», — пише директор зоопарку Дагмар Шратер у прес-релізі зоопарку.

У зоопарку кажуть, що сибірські тигри, було б ідеальними захисниками, оскільки вони люблять грати з м’ячем, особливо коли вони знаходяться у воді.

«Тигри особливо швидкі під час гри гри у м’яч і завзято захищають м’яч від своїх товаришів по іграх. Вони могли б легко зіграти тайм», — зазначив Шратер.

Однак, підтримка «фанатів» із тваринного світу поки не допомагає збірній Австрії, яка програла свій перший матч проти збірної Угорщини з рахунком 2:0. Схоже, Роберту Пальмеру і справді варто проконсультуватися з ведмедями.

Loading...