З’явився додаток для бронювання місця на пляжі

З’явився додаток для бронювання місця на пляжі

Британці розробили додаток, за допомогою якого можна зайняти місце під сонцем ще до поїздки.

Джерело: Відомості

Відпочиваючим більше не доведеться вдаватися до допомоги рушників, щоб зайняти місце під сонцем. Боротьба за лежаки, нарешті, закінчена завдяки технічному прогресу, повідомляє EuroMag.

За допомогою нової програми відпочиваючі зможуть заздалегідь забронювати лежак біля басейну або на пляжі й уникнути лайки з іншими туристами. BookMySunbed, запущене на днях в іспанському місті Марбелья, дозволить відпочиваючим пропустити ранковий ритуал бронювання лежаків за допомогою рушників. Послуга, однак, коштує недешево — близько 500 євро.

Додаток, створений 23-річним британцем, працює за принципом служб з бронювання місць в кінотеатрах і літаках. Користувач може вибрати вподобане місце біля води в певному готелі або на певному пляжі і оплатити його в онлайн-режимі.

Лежаки в свою чергу розділені на категорії — стандартний на одну людину, VIP — більшої в порівнянні зі звичайним площі — для трьох осіб, а також VIP + на чотирьох людей зі столиком.

На цей момент у додатку відображаються лише готелі і пляжі іспанської Марбельї, проте розробник обіцяє розширити географію служби, доступної вже зараз англійською, іспанською, французькою, німецькою, італійською, грецькою та російською мовами.

Loading...