Американський мільйонер продав все і відправився подорожувати з сім’єю (фото)

Американський мільйонер продав все і відправився подорожувати з сім’єю (фото)

26-річний мільйонер Гаррет Гі і його 29-річна дружина Джессіка не стали насолоджуватися своїм багатством, сидячи на одному місці.

Джерело: Відомості

Після того, як Гарретт в минулому році продав мобільний додаток QR для Snapchat за 54 млн доларів, пара зі штату Юта, США, поклала свої мільйони в банк і почала жити на 45 тисяч доларів, які виручила від продажу свого майна, повідомляє Fishki.net.

У 2015 році ця чудова сім’я вирушила на пошуки пригод у різних куточках Тихого океану. 

Гаррет Гі, його дружина Джессіка та двоє їхніх дітей Дороті і Манілла подорожують по світу протягом дев’яти місяців.

У сім’ї «The Bucket List Family» — саме так вони відомі в Instagram — більше 93 тисяч передплатників.

Сім’я вже встигла побувати на Антигуа, Тонга, Фіджі, Гаваях, в Австралії, Новій Зеландії, Індонезії, Таїланді та багатьох інших місцях.

Під час подорожі молода сім’я змогла поплавати з кашалотом і поспостерігати за тим, як шкірясті черепахи відкладають яйця на Домініці.

Спочатку сім'я планувала відпочивати тільки 5 місяців, але вже пройшло 9 місяців, і поки Гаррет і Джессіка навіть не планують завершувати настільки захоплюючу подорож.

Подружжя, яке одружилося в 2009 році, навіть опублікувало відкрите запрошення друзям і родичам, щоб ті приєдналися до них.

І хоча Гаррет підчепив вірус Зіка від комарів на Домініці, Джессіка наполягає на тому, що хорошого під час поїздки було значно більше, ніж поганого:

«Може бути, перш за все, найбільшим благом цих подорожей є та унікальна кількість часу, який ми проводимо разом, як сім’я».

Loading...