Американський ковбой спіймав крадія велосипедів за допомогою ласо

Американський ковбой спіймав крадія велосипедів за допомогою ласо
Роберт Борба на коні

У США фермер з містечка Ігл Поінт (штаті Орегон) став героєм місцевих новин після того, як затримав викрадача велосипедів за допомогою ласо.

Джерело: Відомості

Інцидент стався на парковці магазину Walmart, 28-річний фермер Роберт Борба саме завантажував покупки, коли почув жінку, яка кричала, що в неї крадуть велосипед. Зловмисник викрав один із велосипедів з парковки супермаркету, господиня транспортного засобу і свідки крадіжки намагалися наздогнати злодія, проте безуспішно, повідомляє Quibbll.

«Я почув крик про допомогу, а потім побачив, як якийсь хлопець на великій швидкості намагався втекти на велосипеді», — коментує Роберт Борба.

Чоловік вивів з фургона свого коня, і, осідлавши його, кинувся в погоню за злочинцем.

Незабаром зловмисник стрибнув з велосипеда і побіг поруч з ним. Нагнавши грабіжника Борба зрозумів, що це його шанс: він майстерно метнув ласо, яке обвилось навколо ніг передбачуваного злочинця, і той впав на землю. Після цього фермер відтягнув невдаху- викрадача до краю парковки, зв’язав і подзвонив в службу 911 з проханням надіслати патруль.

Через 15 хвилин на місце події прибули поліцейські, котрі виявили пов’язаного викрадача і велосипед. Поліцейські в свою чергу зізналися, що в перший раз бачать, як викрадачів ловлять за допомогою ласо.

«Я б не наздогнав його на своїх двох, я не дуже швидко бігаю. А ось ласо користуюся кожен день, я так заробляю собі на хліб. Якщо з ним можна зловити худобину, то й бандита вийде», — розповів фермер місцевим журналістам.

За словами одного з очевидців, ковбой так спритно скрутив хлопця, що можна було подумати, що він працює в родео. 

Як виявилося, Борба має чемпіонський титул з родео на бику.

Хоча Роберт вже став героєм безлічі сюжетів місцевих новин, сам ранчеро героєм себе не вважає і не бачить нічого незвичайного в способі піймання злочинця. Репортери захоплюються його вчинком, відзначаючи, що він повівся як справжній ковбой, а сама історія цілком гідна сюжету вестерну.

Loading...