Мережу підкорило відео з мамою-пандою, яка вчить дитинча спускатися з дерева

Мережу підкорило відео з мамою-пандою, яка вчить дитинча спускатися з дерева

Коли дитинча панди почало спускатися, мати підтримувала його лапою, немов людина.

Джерело: Відомості

В Інтернеті з'явилося кумедне відео за участі маленької панди на прізвисько Бей-Бей, повідомляє Quibbll.

Тварина вирішила підкорити дерево, проте злізти з нього виявилося не так просто. Коли незграбне ведмежа вирішило спускатися назад, мама-панда допомогла йому благополучно повернутися на землю, підтримуючи малюка своїми могутніми лапами.

Цей випадок зняли на відео працівники Смітсонівського національного зоологічного парку, США. Це була друга прогулянка  Бей Бея на відкритому повітрі. Мей Сян, мати шестимісячного дитинчати, змогла надати йому необхідну підтримку і зняла ведмедика з дерева. Панди досить рідко розмножуються в неволі, і до того ж потомство часто гине — близнюк героя відео Мей Ханг помер через тиждень після свого народження.

ЗМІ стежать за Бей Беем з раннього дитинства. Пологи панди зняли камери, встановлені в вольєрі. Чи не менше уваги дістається й іншим представникам цього виду. Так, в Китаї нещодавно відсвяткували 35-річчя найстарішої панди.

Бей Бей народився 22 серпня 2015 року. Він живе в зоопарку з батьками Тянь Тянь і Мей Сян і дворічною сестрою Бао Бао. Коли йому виповниться 4 роки, він відправиться в Китай, щоб стати батьком ще більш милих дитинчат. 

Loading...