Перші у світі семернята відсвяткували своє 18-ліття (фото)

Перші у світі семернята відсвяткували своє 18-ліття (фото)

Чотири хлопчики і три дівчинки. Ця сенсаційна новина облетіла весь світ.

Джерело: Відомості

У Кенні і Боббі Маккогі 19 листопада 1997 народилися перші у світі семернята, всі малюки вижили. Це були чотири хлопчики і три дівчинки. Ця сенсаційна новина облетіла весь світ.

Малюки були зовсім крихітними. Найменший дитина важила 1130 г. Лікарі зробили все можливе, щоб неймовірна сімка вижила. Їх народження навіть назвали "медичним дивом".

Фотографії малюків були на обкладинках Time і Newsweek, а всі національні телеканали навперебій повідомляли, як ідуть справи у незвичайного сімейства. А різні компанії пропонували свою допомогу, починаючи від постачання дитячих соків і закінчуючи стоматологічними послугами.

Своїх дітей батьки назвали Кенні, Келсі, Наталі, Брендон, Алексіс, Натан і Джоел. А ще у малюків є сестра Мікаела, яка старша за них на один рік. Зараз вона вже вийшла заміж і живе окремо.

Чудо в родині Маккогі сталося після спроб завести другу дитину. В результаті пара звернулася в центр по ЕКО. Шоковані лікарі повідомили їм, що у них прижилися сім ембріонів. Віруючі батьки вирішили не порушувати божий промисел і залишили всіх. Алексіс і Натан народилися з ДЦП, тому їх прооперували, щоб вони могли в подальшому ходити.

Всі, у кого є діти, можуть уявити, яким подвигом було виховання такої кількості дітей. Це ті ж проблеми, але помножені на сім. Однак Кенні і Боббі - дуже позитивні і працьовиті люди, інформує Нескучно.

Крім допомоги близьких і друзів, сім'ї допомагали благодійні організації. Першим подарунком був будинок з сімома спальнями, а також діти отримали можливість безкоштовно харчуватися і відпочивати на канікулах. А відразу після народження кілька університетів запропонували безкоштовне навчання для дітей, коли вони закінчать школу.

Брендон після школи збирається в армію, Алексіс хоче стати вихователем, Наталі буде навчатися на вчителя молодших класів, Кенні молодший піде на будівельний факультет, а Натан і Джоел будуть програмістами. Чарівна Келсі співає в хорі штату Айова і мріє про кар'єру співачки. Всі вони один для одного не просто брати і сестри, а кращі друзі.

Батьки доклали чимало сил, щоб забезпечити дітей. Кенні старший працює в компанії, що займається металевим покриттям. А Боббі все життя пропрацювала педагогом-дефектологом: вона навчає дітей з особливими потребами.

Вони завжди прищеплювали дітям любов до праці. Тепер діти підросли, радіють і сумують одночасно, адже вони скоро покинуть батьківське гніздо, щоб почати доросле життя.

Мама восьми дітей, Боббі, каже: "Я завжди буду пам'ятати той день, коли ми дізналися, що у нас буде так багато дітей ... Було так багато сумнівів і хвилювань. Але ми вірили в підтримку згори. У Бога був свій план для нас. Ми пережили чимало випробувань, але було і багато радості. І тепер я так пишаюся своїми дітьми ".

Loading...