Американка годує грудьми свого бойфренда-бодібілдера

Американка годує грудьми свого бойфренда-бодібілдера

Дженніфер Малфорд заявляє, що годує грудьми свого 36-річного бойфренда бодібілдера кожні дві години.

Джерело: Відомості

Мешканка Атланти викликала спалах збурень в соцмережах після того, як публічно заявила, що кинула роботу, щоб годувати грудьми свого 36-річного бойфренда, який займається бодібілдінгом, повідомляє Quibbll.

Спілкуючись з The Sun, Дженніфер Малфорд заявила, що хоче почати «дорослі стосунки на ґрунті природного вигодовування» зі своїм партнером Бредом Лісоном після того, як прочитала про те, що вигодовування грудьми може породити міцний зв’язок між двома людьми.

Дженніфер зізналася, що користувалася послугами сайтів знайомств і каталогом Крейга (Craigslist), намагаючись знайти партнера, щоб почати цю практику, але випадково згадала про цю ідею своєму колишньому коханому з дитинства Бреду.

«У його голові начебто клацнув світловий затвор. Я могла відрізнити в його голосі, що йому це цікаво», — зазначила Дженніфер перед тим, як зізнатися про їхню першу спільну спробу. «У той момент я зрозуміла, що у мене з’явився партнер на все життя ... ми обидва хотіли одного і того ж від стосунків — магічного зв’язку, який могло подарувати тільки грудне вигодовування».

Дженніфер, чиїй власній дочці зараз 20, доводиться «вхолосту» прикладати Бреда до грудей кожні дві години, щоб викликати лактацію і змусити свій організм думати, що в неї з’явилася дитина.

«Я взяла перерву в роботі, тому що хочу повністю присвятити себе, щоб це спрацювало», — сказала дівчина, додавши, що ночами використовує молоковідсос або свою руку.

Вона також стверджує, що приймає трав’яні таблетки і додала в свій раціон льняне сім’я, які, як стверджують, сприяють лактації. Подейкують, що Бред натхнений лікувальними властивостями такої практики, оскільки він є «качком».

Дженніфер зазначила, що вигодовування також допомагає Бреду послабити своє «захисне поле» за зачиненими дверима і не переживати за свій статус «альфа-самця».

Вона також додала, що це не те, чим вони будуть займатися на очах у всіх, оскільки це «дуже особисте».

Але, не дивлячись на це, рішення Дженніфер і Бреда поділитися своєю історією з усіма було сприйнято в соцмережах з велким галасом. Багато хто стверджує, що це брехня, інші звинувачують їх у «сексуалізації» грудного вигодовування.

Loading...