У Лондоні заарештували чоловіка, який загорав посеред вулиці в плавках

У Лондоні заарештували чоловіка, який загорав посеред вулиці в плавках

Деяких перехожих обурила поведінка любителя сонячних ванн, і вони викликали поліцейських.

Джерело: Відомості

Відвідувачі лондонського ринку Брік Лейн могли спостерігати дивну картину в недільний ранок: посеред вулиці на лежаку в одних тільки плавках засмагав чоловік середніх років, повідомляє Quibbll

Деяких перехожих обурила поведінка любителя сонячних ванн, і вони викликали поліцейських. Відповідно, порушник громадського порядку в плавках був заарештований.

Всю подію зняв на камеру мобільного 28-річний Крейг Джеймсон, який спочатку прийняв напівголого чоловіка за учасника чергової безглуздого вуличної вистави. Крейг також додав, що чоловік поводився дуже тихо і нікому не заважав. А коли до нього підійшли поліцейські, він просто з посмішкою поцікавився: «Хтось засмучений?» і «Я вас якось образив?»

Але представники влади порахували, що чоловік порушує громадський порядок і пристає до перехожих, тому його попросили знайти інше місце для засмаги, на що отримали впевнений відмову. Далі пішла стандартна ситуація з одяганням наручників і відведенням порушника, який, незважаючи на ситуацію, намагався жартувати з поліцейськими про гарну погоду.

Крейг Джеймсон не бачив порушення будь-якого закону, і вважає, що застосування сили з наручниками було зайвим:

«Чоловік просто засмагав, як все роблять на пляжі. Оточенню він не заважав, а деяким навіть підняв настрій. Деякі перехожі сідали поруч з ним для цікавого кадру. Поліцейські могли з’ясувати причини його поведінки і переконати покинути це місце, а не відводити з наручниками»

На захист «любителя засмаги» виступили й інші свідки дій поліції.

Як пояснив представник столичної поліції, заарештований 51-річний Джеральд Муір з Тауер Хемлетс був в стані алкогольного сп’яніння і звинувачений в порушенні громадського порядку в Брік Лейн в неділю, 5 червня. Зараз порушник повинен з’явитися в суд 20 червня.

Loading...