Американську стриптизерку не пустили в літак через дуже короткі шорти

Американську стриптизерку не пустили в літак через дуже короткі шорти

Авіапасажирку змусили купити одяг перед посадкою на рейс.

Джерело: Відомості

У бостонському аеропорту пасажирку авіакомпанії JetBlue не пустили на борт через занадто короткі шорти. Щоб потрапити в літак, жінці довелося купити собі новий одяг, повідомляє Quibbll.

Стриптизерка з Сіетла на ім'я Меггі МакМаффін (Maggie McMuffin) розповіла, що на стійці реєстрації їй не дозволили зайти в літак, попросивши переодягнутися. Як з’ясувалося, таке рішення прийняв головний пілот повітряного судна. Одяг, в який була одягнена МакМаффін, представляв собою теплий білий джемпер, короткі шорти в чорно-білу смужку і такі ж панчохи. Працівники JetBlue попросили жінку прикритися, хоча в той же день вона летіла в такому вигляді з Нью-Йорка в Бостон цієї ж авіакомпанією, і її зовнішній вигляд нікого не збентежив. 

За словами американки, після цього вона відчула себе абсолютно приниженою. Другу Меггі довелося піти в інший термінал і купити їй там піжамні шорти за 22 долари, щоб Меггі могла потрапити в літак. Як жест «доброї волі» перевізник вирішив відшкодувати Макмаффін вартість нових шорт і запропонував пасажирці кредит на майбутні польоти.

Як розповів пізніше прес-секретар JetBlue, працівники аеропорту на стійках реєстрації і співробітники екіпажу вирішили, що шорти стриптизерки можуть «образити інші сім’ї» на борту. Слід зазначити, що договір перевезення багатьох американських авіакомпаній містить пункт, який дозволяє відмовити в обслуговуванні тим пасажирам, чий одяг співробітники даної компанії вважатимуть «розпусною або непристойною».

Loading...