Американка вимагає долучити до кримінальної справи слова папуги

Американка вимагає долучити до кримінальної справи слова папуги

Жінка впевнена, ці слова вимовив її колишній чоловік, звертаючись до вбивці.

Джерело: Відомості

Мешканка американського штату Мічиган Христина Келлер зажадала від суду долучити до кримінальної справи про вбивство фразу «Не стріляй, тв** м**ь!», яку часто повторює її африканський папуга. Жінка впевнена, ці слова вимовив її колишній чоловік, звертаючись до вбивці, повідомляє Infoming.

Варто сказати, що 45-річного Мартіна Дюрхема вбили в його будинку в 2015 році. Невідомий встиг поранити і його дружину Гленну. Після смерті чоловіка його колишня дружина Крістіна отримала в спадок папугу жако, який часто повторює фразу: «Не стріляй, т**ю м**ь!».

Зараз Христина Келлер намагається переконати суддю в тому, що екзотичний птах на прізвисько Бад говорить ті слова, які в останній раз вимовив її колишній чоловік. Після смерті Дюрхема було записано відео, в якому домашній вихованець повторює останні слова, сказані його господарем.

Поки невідомо, чи приймуть правоохоронці як доказ слова папуги. Зокрема, прокурор заявив, що не чув, як папуга говорив цю фразу, і відмовився докласти його слова до матеріалів справи.

Зараз поліція підозрює у вбивстві Мартіна Дюрхема його дружину, яка отримала вогнепальне поранення в голову, але вижила. При цьому жінка заперечує факт вбивства чоловіка. 

Loading...