«Перший у світі вагітний чоловік» одружився вдруге і хоче ще дітей

«Перший у світі вагітний чоловік» одружився вдруге і хоче ще дітей

Трансгендер Томас Біті, який став першим в світі чоловіком, який народив дитину, одружився вдруге і знову замислюється про дітей.

Джерело: Відомості

Як пише Daily Mail, на вигляд весілля 46-річної Ембер Ніколс і 42-річного Томаса Біті нічим не відрізнялася від скромних весільних урочистостей, які щодня проводяться по всьому світу. Але всі гості, присутні на урочистостях, знали, що це зовсім не звичайне весілля, адже наречений в минулому був жінкою, до того ж став першим в світі чоловіком, якому вдалося не тільки завагітніти, але й народити трьох здорових малюків, повідомляє Informing.

Ім’я Томаса з’явилося в мас-медіа усього світу в 2007 році і, як не дивно звучить, далі в заголовках слідувала фраза «вагітний чоловік». Біті, якому при народженні батьки дали ім’я Трейсі Лагондіно, кількома роками раніше пройшов курс гормональної терапії і переніс ряд операцій, щоб перетворитися на чоловіка. При цьому в нього залишилися недоторканими внутрішні репродуктивні органи.

Через рік після зміни статі американець одружився на Ненсі Гіллеспі. Пара задумалася про дітей, але незабаром з’ясувалося, що дружина трансгендера страждає від безпліддя. Тоді вони й вирішили, що народжувати в їхній родині буде чоловік.

Перше ЕКО не принесло бажаного результату, але вже з другої спроби Томас завагітнів (для зачаття використовувався біологічний матеріал анонімного донора). Так на світ у пари з’явилася дочка, а потім слідом за нею в такий же спосіб американць народив і двох синів.

Але незабаром після народження дітей подружжя вирішило розлучитися. Правда треба було на це майже чотири роки, оскільки влада Арізони, де на той час вже жила пара, не хотіли визнавати законність шлюбу, укладеного на Гаваях.

У кінці минулого року Томас, нарешті, отримав довгоочікувану свободу і почав готуватися до весілля з новою обраницею Ембер Ніколс, яка працює директором початкової школи.

Напередодні Томас і Ембер виголосили свої шлюбні обітниці в присутності півсотні гостей. Американку не бентежить, що її чоловік у минулому також був жінкою. Більш того, Ніколс і Біті вже замислюються про спільну дитину. Правда, цього разу народжувати дитину, скоріше за все, доведеться Ембер, яка вже має дорослу 19-річну дочку від попередніх стосунків.

Томас ще не втратив здатність до дітонародження, але після серйозної гормональної терапії і народження трьох дітей  його організм сильно зношений і не готовий до ще однієї вагітності.

Loading...