У США жінка купила дешевий холодильник із трупом усередині

У США жінка купила дешевий холодильник із трупом усередині

Мешканка американського штату Північна Кароліна придбала на гаражному розпродажі морозильну камеру.

Джерело: Відомості

Повним шоком обернулося для американки бажання заощадити на покупці побутової техніки — жінка придбала задешево вживану морозильну камеру, в якій виявила жіночий труп, повідомляє Informing.

Як передає NBC News, з посиланням на заяву поліції, мешканка американського штату Північна Кароліна придбала на гаражному розпродажі морозильну камеру. Купівля здалася американці хорошим вкладенням грошей, адже сусід попросив за неї всього $ 30. Але в той момент жінка не знала, який неприємний сюрприз чекає її всередині морозилки.

Журналісти пишуть, що продавець попередив покупця, що всередині зберігаються предмети для проекту недільної церковної школи і пообіцяв, що незабаром їх заберуть представники церкви. Інші ж мас-медіа стверджують, що власник морозилки попросив жінку, щоб вона не відкривала її, після чого покинув місто.

Як би там не було, через три тижні американка вирішила відкрити морозильну камеру і прийшла в шок, коли побачила її вміст. Повірити в те, що всередині лежить людський труп, жінка змогла тільки з другого разу.

«Я відкрила її вдруге, і тут моє серце підстрибнуло. Я вибігла з дому і зателефонувала в екстрені служби», — пояснила виявила страшну знахідку жінка.

Судмедексперти в ході розтину встановили, що заморожена літня жінка померла з природних причин. Ніяких пошкоджень або натяків на розчленування фахівці не виявили.

Зараз правоохоронці Північної Кароліни проводять розслідування за фактом неповідомлення про смерть людини.   

Loading...