Авіакомпанія Etihad Airways запустила в продаж найдорожчий авіаквиток у світі

Авіакомпанія Etihad Airways запустила в продаж найдорожчий авіаквиток у світі

Перевізник пропонує переліт з Лондона в Мельбурн за $ 79 000 у трикімнатному люксі «Резиденція» на борту лайнера А380.

Джерело: Відомості

Авіакомпанія називає свій люкс «пентхаус у небі». За $ 79 000 гостю надані дворецький, особистий кухар, 32-дюймовий ЖК-монітор, шкіряний двоспальний диван і два обідніх столи, шикарне ліжко і індивідуальна ванна кімната з душовою кабіною та феном, повідомляє видання «Моя планета».

Вартість суперкомфортного перельоту перевищує попередній рекорд дорогий квиток ($ 75 000) за переліт з Нью-Йорка в Мумбай, повідомляє The Daily Mail.

На кожному рейсі А380 авіакомпанії Etihad є няня, яка закінчилася навчання в коледжі Норланд —  престижному закладі, який випускає кваліфікованих фахівців з виховання дітей.

У ціну квитка входить люкс-таксі з аеропорту, індивідуальна процедура реєстрації на рейс, доступ у приватну лаундж-зону і персональний консьєрж, який буде радий забронювати гостю столик у ресторані, квитки на концерт або спортивний матч. A380 з люксом «Резиденція» було презентовано в кінці 2014 року в рамках блискучого заходу в аеропорту Абу-Дабі, куди запросили 200 представників преси. Під звуки симфонічної поеми Штрауса «Так говорив Заратустра» з лайнера зняли чорне покривало. «Резиденція» стала головною визначною пам’яткою лайнера, але Etihad Airways модернізувала і решту оздоби літака, зробивши акцент на «пустельних» бежевих і коричневих тонах і оновивши інтер’єр.

Loading...