У Йеллоустонському заповіднику лось напав на відвідувачку, яка намагалася зробити з ним «селфі» (відео)

У Йеллоустонському заповіднику лось напав на відвідувачку, яка намагалася зробити з ним «селфі» (відео)

Тим, хто хоче отримати рідкісне фото дикої тварини, потрібен потужний об’єктив і безпечна відстань.

Джерело: Відомості

Відвідувачка Йеллоустонського заповідника засвоїла урок — ніколи не наближатися до диких тварин заради фотографії. Дикі тварини небезпечні, але люди про це часто забувають — доводиться нагадувати будь-якими доступними способами, повідомляє видання «РусАргумент».

Джоді Тіббіттс, який працює гідом в Йеллоустонськом національному парку, нещодавно зняв на відео картину, яка пояснює, чому відвідувачів застерігають від тісного спілкування з тваринами. На відеозаписі одна з відвідувачок парку підходить до молодого лося, знімаючи його на телефон. За кадром співробітник парку каже їй відійти, але марно. Тварина веде себе відповідно до ситуації —  атакує порушника території. Лось стрімко кидається вперед і буцає жінку.

За словами офіційного представника національного парку Джеффрі Олсона, все могло б закінчитися набагато гірше. Співробітники парку невпинно повторюють, що тим, хто хоче отримати рідкісне фото дикої тварини, потрібен потужний об’єктив, а наближатися до звіра з телефоном у витягнутій руці — вершина дурості.

Loading...