«Почта России» 40 років доставляла листа на відстань 100 кілометрів

«Почта России» 40 років доставляла листа на відстань 100 кілометрів

Листа відправили ще в 1976 році.

Джерело: Відомості

Мешканка російського міста Томська Катерина Денисова нещодавно отримала лист зі штампом «Пошта СРСР», який у 1975-1976 роках їй відправив молодший брат, повідомляє видання «Дни.Ру».

Чоловік відіслав послання ще в 1976-му, проте прийшло воно лише зараз.

«Денисова поїхала вчитися з села до Томська, їй було років 15. А молодший брат в дереві залишився, навчався в школі села Громишева Зирянская району. Написав листа їй, розповів, як живуть. І в кінці листа попросив циркуль надіслати. У минулому році це лист прийшов на квартиру, де Катерина жила в ті роки. Квартира залишилася в сім’ї, так що лист дійшов до адресата. Нещодавно про це ми і дізналися», — розповіла родичка Денисової.

Вона додала, що відправник, зараз вже дорослий чоловік, як і раніше живе в Зирянському районі. Тепер «Пошта России»,  швидше за все, проведе службове розслідування через лист 40-річної давності. При цьому відомо, що поштове відділення, яке було вказано на конверті, було закрито понад 20 років тому.

Цікаво, що раніше про «швидку» роботі «Пошты России»  повідомили e Вологодськsq області HA. Компанія доставляла лист з області в регіональний центр протягом двох років двох місяців і трьох днів. Покарати організацію за таку затримку неможливо через закінчення терміну давності притягнення до адміністративної відповідальності.

Loading...