Американка побила сина через неправильну начинку для буріто

Американка побила сина через неправильну начинку для буріто

Кулінарні пристрасті стали причиною сімейного конфлікту у США.

Джерело: Відомості

Американка побила свого 15-річного сина після того, як він зробив замовлення в закусочній Taco Bell з неправильної начинкою буріто (мексиканський аналог шаурми), повідомляє Quibbll.

Інцидент стався в місті Мілтон. Поліція прийшла до місця конфлікту після дзвінка від сусідів сімейства, які повідомили про сварку між матір’ю і сином. Прибулий офіцер Дін Бішоп побачив, що жінка б’є дитину. Сторони конфлікту заявили, що ситуація стала результатом суперечки через буріто.

У результаті 48-річна Лоретта Лінн Армстронг була затримана. Під час арешту вона чинила опір правоохоронцям, а потім спробувала симулювати серцевий напад, який прибулі медики не підтвердили.

Тепер жінці загрожує тюремне ув’язнення за погане поводження з дітьми та хуліганство. При цьому сама вона пообіцяла через суд звільнити поліцейських, які її затримали.

Старший син в інтерв’ю «Радіо Свобода» заявив, що мати справно ходить до церкви і «не образить і мухи», а те, що відбулося, він назвав непорозумінням. Наразі Армстронг відпущена з-під варти під заставу в 31 тисяч доларів.

Loading...