У національному парку Зімбабве були помічені онуки «зіркового» лева Сесіла (відео)

У національному парку Зімбабве були помічені онуки «зіркового» лева Сесіла (відео)

У минолому році Сесіла вбили бракон’єри.

Джерело: Відомості

У національному парку Хванг в минулу середу помітили загін крихітних левенят, які, за відомостями співробітників парку, є онуками відомого лева Сесіла, повідомляє Anonsens.

У виводку 8 дитинчат. Усі вони — діти лева Ксанді, який, в свою чергу, є сином відомого Сесіла.

Фотограф Грехам Сіммонс зробив кілька знімків сімейства, але підійти до них ближче було небезпечно, неподалік була їхня грізна мама.

Нагадаємо, вбивство цього лева американським стоматологом Уолтером Палмером 30 минулого року розбурхало громадськість — чоловік позбувся кар’єри і піддався жорсткій критиці. Подія викликала міжнародний резонанс, обурення захисників тварин, політиків і знаменитостей, а також різку негативну реакцію серед користувачів Інтернету. Зокрема, Аарон Блейз, колишній аніматор студії «Дісней», що працював над створенням таких відомих та популярних мультфільмів, як «Корль лев», «Красуня та чудовисько», «Мулан», створив картину в пам’ять про вбитого лева.

13-річний самець Сесіл — одна з незліченних тварин, які загинули через трофейного полювання. За останні 15 років тільки американські туристи вбили понад 1,2 мільйона тварин на сафарі. За Сесіла стоматолог заплатив 55 тисяч доларів.

Лев Сесіл бул Був визначною пам’яткою зімбабвійського парку Хванге, об’єктом спостереження і вивчення Оксфордського університету в рамках великого дослідження.

Loading...