«Мандрівник у часі» готується стати наступним Президентом США

«Мандрівник у часі» готується стати наступним Президентом США

Самопроголошений мандрівник у часі може стати одним із наступних Президентів США.

Джерело: Відомості

Адвокат з Вашингтона Ендрю Басіаджо говорить, що обов’язково стане президентом Сполучених Штатів, не в цей, так наступного разу, повідомляє видання Muz4in.net.

Басіаджо стверджує, що з 1968 по 1972 рік, коли йому було 7-11 років, він служив спеціальним радником у Президента Ніксона. В рамках надсекретного урядового проекту під кодовою назвою Project Pegasus, Басіаджо був «хрононавтом» (chrononaut) і подорожував в минуле, майбутнє і навіть альтернативні Всесвіти, щоб зібрати інформацію, яка могла допомогти Президентові США приймати рішення.

Басіаджо стверджує, що він був свідком Геттісбергської промови Авраама Лінкольна в 1863 році, розмовляв з Джорджем Бушем і Біллом Клінтоном за десятиліття до того, як вони стали Президентам, а в 1981 році його відправили на Марс. Серед його колег хрононавтів був молодий Барак Обама. І той, по поверненню, розповідав, що побачив, що в майбутньому він буде обраний «або Президентом або віце-президентом», хоча Басіаджо цього не бачив. Сам Басіаджо вважає що Обама «зрадив» світ, тому що він просто скористався можливостями переміщення в часі в своїх корисливих цілях.

Свою майбутню президентську програму Басіаджо планує побудувати на прозорості уряду і розкритті секретів подорожі в часі та телепортації. Він вважає, що якби світ знав «правду», то людство вже давно відмовилося від вуглеводнів так як, як стверджує адвокат, він бачив майбутнє без вуглеводневого палива і ці секрети вже відомі уряду США.

Басіаджо так відкрито говорить про телепортацію, що коротко пояснив того, як працює ця технологія. Не докладно, звичайно, а в двох словах, для обивателя. Як він розповів, існує два методи. Перший метод використовує «квантові технології», і в результаті процесу, в майбутнє або минуле відправляється голограма людини, яка може непомітно спостерігати за подіями, що відбуваються. Басіаджо також говорить, що це процес, який називається «хронобачення» (chronovision), був винайдений у Ватикані. Другий метод полягає в повному перенесення людини в часі і просторі, і, як каже хрононавт, метод був розроблений самим Нікола Тесла.

Так що майбутнє у Америки цікаве, або знову Клінтон, але вже жінка, або ексцентричний мільярдер, але в будь-якому випадку після них буде мандрівник у часі.

Loading...