Листоноші у Фінляндії будуть не тільки розносити пошту, а й стригти газони

Листоноші у Фінляндії будуть не тільки розносити пошту, а й стригти газони

Надання послуг зі стрижки газону є частиною розширення діяльності пошти.

Джерело: Відомості

Пошта Фінляндії ввела для своїх клієнтів нову послугу — листоноші тепер будуть не тільки розносити кореспонденцію, а й стригти газони за бажанням клієнтів.

«При гарній погоді листоноші будуть не тільки роздавати пошту, але й стригти газон клієнтів», — йдеться в повідомленні з посиланням на начальника Пошти Фінляндії Ану Пунолу. За її словами, послуга викликала інтерес по всій Фінляндії, але точної кількості замовлень Пошта не має наміру розголошувати, повідомляє агентство FlashNord.

«Ми припускаємо, що найбільше замовлень буде в літні місяці, особливо в липні», — цитує телекомпанія слова Пуноли. Стрижку газону можна замовити з середини травня до кінця серпня. На пошті уточнили, що послуга зацікавила, зокрема, людей, які проводять літо на дачі, і у них немає можливості стригти газон будинку. Також діти замовляли стрижку газону своїм старим батькам.

Надання послуг зі стрижки газону є частиною розширення діяльності пошти. В майбутньому через пошту можна буде також замовити охоронні послуги, і, наприклад, послуги з догляду за людьми похилого віку та інвалідами.

Loading...