Цей чоловік перетворюється в слона. Шокуючі кадри

Цей чоловік  перетворюється в слона. Шокуючі кадри

Для того, щоб бразилець Раймундо захворів таким неприємним захворюванням як слоновість, було досить одного укусу комара.

Джерело: Відомості

З тих пір минуло 20 років і тільки тепер частково паралізований бразилець вирішив звернутися за допомогою до лікарів. Діагноз невтішний - лімфатичний філяріатоз.

Збудником є ​​філярія, круглий хробак-паразит. Дорослі філярії живуть в організмі хребетних тварин, включаючи людину. Вони локалізуються в порожнині тіла, підшкірній клітковині, лімфатичних і кровоносних судинах, серці. Проміжні господарі філярій - кровоссальні комахи, наприклад москіти. Жертвою одного з них і став Раймундо.

Весь цей час Раймундо спостерігав, як розпухає його ліва нога і стає схожою на «слонячу". Дійшло до того, що йому перестало підходити будь-яке взуття, і він був змушений обертати свою ногу целофановим пакетом.

Бразилець міг би уникнути важких наслідків, якби вчасно звернувся до лікаря. Тепер його чекає досить довгий шлях до одужання. Потрібно зауважити, що у більшості людей, які заражені паразитами, взагалі не розвиваються симптоми. Проте черви можуть нашкодити ниркам і лімфатичній системі, навіть якщо немає ніяких зовнішніх проявів. На сьогоднішній день лікарям вдалося значно зменшити пухлину Раймундо, що вже полегшило йому життя. Люди, які хворіють слоновістю, часто стають недієздатними через болі в розпухлих кінцівках, а в окремих випадках може допомогти тільки оперативне втручання. Але у бразильця тепер є шанс. 

Loading...