У США собака затулила собою 7-річну дівчинку від укусів гримучої змії

У США собака затулила собою 7-річну дівчинку від укусів гримучої змії

У Флориді гримуча змія покусала собаку, яка захищала від нападу 7-річну дівчинку.

Джерело: Відомості

Німецька вівчарка на ім'я Хаус затулила собою маленьку господиню Моллі і підставила себе багаторазовим укусам змії, повідомляє видання Anonsens.

Моллі Делука гуляла в саду в містечку Тампа разом зі своєю бабусею і Хаусом, коли собака раптом занепокоїлася. Хаус здибився перед Моллі і почав дивні рухи — підстрибував і відходив назад, робив крок вперед і знову підстрибував. Пізніше виявилося, що пес слідував за рухами атакуючої змії.

Сім'я не відразу зрозуміла, що за дивні танці влаштував в саду Хаус, адже змія, зрозумівши, що жарти з собакою погані, втекла.

Тільки коли нога собаки опухла, її спішно доставили до ветеринара. Лікар поголив лапу вівчарки і виявив на ній три укуси.

Собаку стали лікувати, дали протиотруту. Отрута на той час вже став впливати на нирки вівчарки, але Хауса вдалося врятувати. Сьогодні він знаходиться у відділенні інтенсивної терапії, однак ветеринари кажуть, що пес обов'язково видужає.

До речі, 2-річний Хаус з'явився в родині всього 2 місяці тому — його взяли з собачого притулку. Але і за цей короткий час вівчарка довела, що здатна віддати своє життя за будь-якого з членів сім'ї.

Loading...