96-річний Альфонсо Гонсалес успішно закінчив навчання в Університеті Південної Каліфорнії

96-річний Альфонсо Гонсалес успішно закінчив навчання в Університеті Південної Каліфорнії

96-річний Альфонсо Гонсалес, який пройшов Другу світову війну, став найстаршим випускником Університету Південної Каліфорнії.

Джерело: Відомості

Річ у тім, що чоловік повинен був закінчити своє навчання ще в далекому 1953 році, проте йому не вдалося це зробити через трудову повинність, повідомляє Informing.

Морський піхотинець США, який воював в Японії в 1945 році, вирішив закінчити навчання і все-таки отримати довгоочікуваний диплом тоді, коли йому виповнилося 88 років і він остаточно вийшов на пенсію.

Університет прийняв ветерана в школу геронтології, де вивчають різні аспекти старіння. Гонсалес вибрав собі предмет про автобіографії людини, і співробітники навчального закладу спеціально розробили програму для пенсіонера.

Цікаво, що Гонсалес не тільки спілкувався зі студентами, на 70 років молодшими за нього, але й носив навчальне приладдя в тій же сумці, з якою ходив на заняття в 1947 році.

Як зазначив декан Університету Південної Каліфорнії в своїй промові на врученні диплома ветеранові, Альфонсо Гонсалес довів всьому світу, що вчитися ніколи не пізно. Хай він буде справжнім джерелом натхнення для тих, хто думає, що йому пізно отримувати знання або освіту. 

Loading...