Синичка обдурила дорожню поліцію і стала зіркою мережі

Синичка обдурила дорожню поліцію і стала зіркою мережі

Маленькій пташці вдалося розігнатися до 82 миль в годину (а це понад 130 км / год).

Джерело: Відомості

З кожним роком потужність автомобілів стає більшою. А для того щоб урезонити лихачів, автоінспекція розробляє все нові і нові засоби боротьби з порушниками.

Серед інших заходів  контроль за дотриманням правил дорожнього руху покликані забезпечити стаціонарні радари, які визначають швидкість руху машин, автоматично виявляють порушника і фотографують його. Потім поліція роздруковує знімки і розсилає їх водіям, що провинилися, разом з квитанцією про штраф.

Як правило, з пошуком порушників не виникає ніяких проблем. Марка і номер машини видно на фотографії, а розшукати власника по базі даних простіше простого. Однак першого травня правоохоронці англійського міста Нортгемптон зіткнулися з певною проблемою.

Розбираючи дані, отримані від автоматичного радара, працівники автоінспекції побачили щось незвичайне. У числі інших порушників швидкісного режиму виявилася ... синиця лазорівка! Чи то маленькій пташці дійсно вдалося розігнатися до 82 миль в годину (а це понад 130 км / год), чи то в автоматиці стався якийсь збій, але кадр вийшов кумедним.

Встановивши рекорд, жвава пташка на цьому не заспокоїлася і продовжила деякий час пурхати перед камерою. Ймовірно, вона була горда своїм досягненням і захотіла зробити селфі.

Поліція Нортгептона поділилася цим кумедним кадром в Інтернеті, і фото стало по-справжньому популярним

Loading...