Китаянка протягом 20 днів жила в квартирі з трупом, не підозрюючи про це

Китаянка протягом 20 днів жила в квартирі з трупом, не підозрюючи про це

Мешканка Пекіна близько трьох тижнів прожила в одній квартирі з трупом.

Джерело: Відомості

Як повідомляє китайське видання South China Morning Post, мешканка Китаю орендувала собі квартиру в Пекіні через орендний сервіс Ziroom. Жінка, чиє ім’я не розкривається, зайняла одну з трьох спалень, не підозрюючи, що їй належить бути сусідами з трупом, передає Informing.

Повідомляється, що 23 березня китаянка почула звуки, що нагадують ті, якими зазвичай супроводжується блювота. Жінка припустила, що дивні звуки долинають із сусідньої квартири, навіть не підозрюючи, що їх видає вмираючий у сусідній спальні чоловік, котрий переніс серцевий напад.

Правда з’ясувалася лише 16 квітня, коли сильний протяг раптово відчинив двері спальні померлого квартиранта. Китаянка побачила на підлозі труп, який розкладається, і зателефонувала в поліцію. Виявилося, що вона межувала з небіжчиком не менше трьох тижнів (більш точну дату смерті чоловіка експерти назвати не змогли).

Шокована тим, що трапилося, квартирантка тепер вимагає від компанії Ziroom грошову компенсацію за моральну шкоду. Адвокати китаянки переконані, що допоможуть їй досягти бажаного, адже сервіс несе відповідальність за належну якість здаваної в оренду нерухомості. 

Loading...