У британському цирку клоун ледь не вбив глядача (відео)

У британському цирку клоун ледь не вбив глядача (відео)

Виявляється, похід в цирк може асоціюватися не тільки з позитивними емоціями.

Джерело: Відомості

На жаль, для 37-річного жителя Великобританії Бена Ганхема цирк тепер пов’язаний з трагічними спогадами, повідомляє Informing.

А очікувалося все, звичайно, зовсім по-іншому. Бен відвідав цирк разом зі своїми двома дочками. Все було чудово, поки на арені не з’явився клоун. Веселий блазень викликав чоловіка для участі в черговому номері. Ну, а далі сталося несподіване — замість очікуваного трюку, Ганхем отримав відпрацювання борцівського прийому. У результаті чоловік опинився на лікарняному ліжку.

Пізніше потерпілий поділиться: «Я передбачав, що він бризне в мене водою або буде щось подібне. Однак те, що сталося пізніше, було більше схоже на борцівський прийом». Зауважимо, тепер у чоловіка підозри на серйозні травми голови і хребта.

Ну, а за словами клоуна, за сценарієм він сам повинен був опинитися на землі. Але пішло все не так, як планувалося —  клоун не розрахував свої сили. Надалі цього номера в програмі не буде.

Відомо, що адміністрація цирку вибачилася перед  Ганхемом, запропонувавши повернути гроші за шоу. Також Бенові було запропоновано безкоштовні квитки на наступну виставу. 

Loading...