Собчак запитала Путіна про брехню на російському ТБ (відео)

Собчак запитала Путіна про брехню на російському ТБ (відео)

Під час прес-конференції президента Росії до Володимира Путіна звернулася відома ведуча і журналіст Ксенія Собчак.

Джерело: Відомості

«Федеральні канали сіють і розпалюють ненависть всередині суспільства. Сюжет про розп'ятого хлопчика був визнаний фейковим, ніхто за нього не вибачився. Чи вважаєте ви, що світ ділиться на ваших соратників і бандерлогів?». 

У свою чергу, Путін заявив, що «бандерлоги існують, це Кіплінг ще сказав». Проте він так і не відповів на питання про розп'ятого хлопчика зі Слов'янська, пише ТСН.

Собчак також згадала про недавні події в Грозному і поцікавилася у Путіна, чи буде він захищати тих жителів Чечні і їхніх родичів, яких ще до суду почали вважати винними і спалювати їхні будинки

Відповів Путін на питання Собчак дивним жартом — він запитав у свого прес-секретаря Дмитра Пєскова: «Навіщо ти їй дав слово». Після цього він все-таки спробував дати коментарі Собчак. Зокрема, він виступив проти розправ у Чечні.

«Ніхто не вважається винним, поки це не визнано судом. З практики роботи антитерористичних підрозділів, як правило, родичі тих, хто здійснює теракт, знають про це. Але це не дає права, в тому числі керівнику Чечні, на досудові розправи», — сказав Путін.  

Loading...