Сьогодні в Петербурзі будуть мітингувати проти агресії Росії

Акція відбудеться в рамках підготовки до всеросійському «Маршу миру». Про це повідомили в коаліції «Демократичний Петербург».

Джерело: Відомості

Противники російської агресії в Україні проведуть у четвер ввечері в Санкт-Петербурзі серію одиночних пікетів на підтримку України. 

Акція відбудеться в рамках підготовки до всеросійському «Маршу миру». Про це повідомили в коаліції «Демократичний Петербург».

«Демократична опозиція Санкт-Петербурга проведе сьогодні ввечері на Невському проспекті серію одиночних пікетів. Акція проводиться в рамках підготовки до всеросійської акції «Марш миру», який відбудеться в найближчу неділю, 21 вересня. В Петербурзі він пройде у формі народного сходу», — говориться в повідомленні.

Відзначається також, що одиночні пікети пройдуть з 18 до 19 години (з 17 до 18 за Києвом). Пікетники встануть з плакатами вздовж Невського проспекту від Малої Садової вулиці до Ливарного проспекту.

На плакатах будуть написані гасла, що набрали найбільше число голосів при голосуванні в соціальних мережах за основне гасло «Маршу миру». Це наступні гасла: «Війна з Україною — злочин і ганьба Росії!», «Ні війні з братнім народом!», «Прости нас, Україна!», «Вимагаємо припинити військову агресію в Україні!», «Ні російської інтервенції та окупації!».

«Передбачалося, що один з цих гасел буде обраний для головного банера Маршу миру в Петербурзі, який повинен був пройти в вигляді ходи і мітингу. Однак адміністрація Санкт-Петербурга відмовилася узгодити марш 21 вересня. Тому організатори прийняли рішення провести його у форматі прогулянки по місту і подальшого народного сходу — така форма публічного заходу не вимагає попереднього узгодження з владою», — додали в коаліції» Демократичний Петербург». 

Loading...