Знайдено тіла семи матросів американського військового корабля

Знайдено тіла семи матросів американського військового корабля

Есмінець "Фіцжеральд" зіткнувся з філіппінським контейнеровозом біля берегів Японії 17 червня 2017 року.

Джерело: Відомості

ВМС США повідомили, що тіла зниклих матросів знайдені всередині пошкодженого есмінця "Фіцжеральд". Про це інформує АР.

Пошуковці отримали доступ до місць, які були пошкоджені під час зіткнення з торговельним судном. Флот заявив, що останки тіл переносять у військово-морську лікарню Йокосуки, де їх будуть ідентифікувати.

Як пише The Washington Post, американські моряки знайдені в спальних відсіках судна, які затопило в результаті пошкодження правого борту есмінця. Як повідомляється, в момент зіткнення матроси, які перебували в цих відсіках, спали.

Імена моряків будуть оприлюднені після того, як всі родичі загиблих будуть поінформовані.

Нагадаємо, есмінець ВМС США "Фіцджеральд" зіткнувся з торговельним судном біля узбережжя Японії. "Фіцджеральд" йшов приблизно в 56 кілометрах на північний захід від Йокосуки (Японія) і зіткнувся з торговельним судном приблизно в 2:30 ранку за місцевим часом. При цьому також не надається інформація про ступінь ушкодження цивільного судна і його екіпажу. З повідомлень ЗМІ відомо, що судно належить Філіппінам. Семеро членів екіпажу есмінця пропали безвісти, або ж можуть бути заблоковані всередині корабля. За останніми даними, поранені троє людей, в тому числі, капітан.

Loading...