Жертва педофіла влаштувала екскурсію підвалом, в якому 8 років її катували

Жертва педофіла влаштувала екскурсію підвалом, в якому 8 років її катували
Будинок, в якому 8 років знаходилась жертва маньяка

Наталі Кампуш пояснила західному виданню, чому до цих пір живе в будинку, де над нею знущався маньяк.

Джерело: Відомості

Найвідоміша жертва педофіла - австрійка Наташі Кампуш провела екскурсію по будинку, в підвалі якого маніяк ґвалтував її протягом восьми років.

За її словами, як передає The Mirror, вона не тільки провела по дому тур, а й продовжує жити в ньому тому, що не бажає, щоб будівля перетворилася на "тематичний парк".

Нагадаємо, в 1998 році в Австралії безвісти пропала десятирічна Наташа Кампуш. Її викрав і тримав у полоні цілих вісім років маньяк-збоченець. Насильник-електрик ретельно продумав план викрадення дитини. Він не тільки купив мікроавтобус, а й вирив під гаражем свого будинку яму з туалетом, душем, телевізором і кондиціонером. Додатково до цього збоченець встановив броньовані двері і камери відеоспостереження.

Його підготовка виявилася настільки серйозною, що нещасну Наташу не могли знайти ні поліцейські, які не раз навідувалися в будинок маньяка, але і його родичі, які нічого не підозрюючи були у нього в гостях. Після того, як дівчинку вдалося врятувати з полону, маньяк покінчив життя самогубством.

Loading...