Будівельник керченського моста пішки добирався до уральського Златоуста через невиплату зарплати

Будівельник керченського моста пішки добирався до уральського Златоуста через невиплату зарплати

Відстань від окупованого Росією Криму до російського міста Златоуста становить понад 3 тисячі кілометрів.

Джерело: Відомості

Житель Челябінської області РФ В’ячеслав Абдуллін не отримав зарплату за відпрацьовану вахту в окупованому Криму. Тож чоловік змушений був добиратися до Златоуста, де на нього чекали дружина і діти, пішки через всю Росію, повідомляє Ura.ru.

Як розповіла його дружина Оксана Абдулліна, їй довелося розмістити на сторінці «Дальнобойщик» у соцмережі «ВКонтакте» заклик до водіїв з проханням допомогти чоловікові, взяти його в попутники. До цього часу він, разом із другом, пройшов пішки чотири дні, харчуючись ягодами і дикими фруктами. Але їхні шляхи розійшлися, і В’ячеслав Абдуллін залишився один.

«Ми пройшли Батайськ. Ромі подзвонили, він вже поїхав. Напиши хто ще може нам допоможе. Ми йдемо по трасі М4, яка йде від Батайска в сторону Москви» Це повідомлення мого чоловіка. Допоможіть, будь ласка, дістатися до будинку! Йдуть з вахти з Керченського моста. Без грошей. Хто скільки може підвезіть! Будь ласка!!! Або передайте іншим по рації! Я вас благаю! Його звуть Абдуллін В’ячеслав», — написала 27 липня жінка, вказавши мобільний номер В’ячеслава. Але, за словами Оксани, це не допомогло. Жінка оформила мікропозики, вислала чоловікові гроші, він купив квиток і зараз їде додому поїздом.

«У нас зараз погано з грошима, —  розповіла жінка виданню URA.Ru. — Будинок згорів, знімаємо квартиру. Чоловік у мене будівельник, хотів підзаробити».

Loading...