У центрі Санкт-Петербурга таксист на очах у поліції переслідував велосипедиста, поки не збив його

У центрі Санкт-Петербурга таксист на очах у поліції переслідував велосипедиста, поки не збив його

Велосипедист зачепив автомобіль «Яндекс.Таксі» в центрі Санкт-Петербурга, після чого розлючений таксист кинувся за ним у погоню.

Джерело: Відомості

На Двірцевій площі в центрі Санкт-Петербурга постраждав велосипедист, повідомляє dp.ru.

Як стверджують очевидці, велосипедист зачепив під час руху машину таксі, після чого її водій кинувся  в погоню.

Один із очевидців розповів, як все сталося. За його словами, велосипедист зачепив у «Яндекс.Таксі» дзеркало, так що воно тріснуло. Після чого продовжив рух, попрямувавши на Двірцеву площу міста. Розлючений таксист погнався за ним.

«Він виїхав на Двірцев.у Я взагалі не чекав... Зі швидкістю 50-60 км/год Було дуже багато туристів. Поруч проходили жінки з прапорцями. Таксист зрозумів, що йому нікуди кинутися. Він вдарив по гальмах, і дівчата відскочив. Він дивом не збив людей», — розповів Микита. За його словами, на цьому погоня не закінчилася.

Об’їхавши людей, таксист продовжив слідувати за велосипедистом. Він виїхав на середину Двірцевої площі і зробив коло навколо Олександрійського стовпа. «Було чутно, як у нього ревів мотор і скреготала гума», — зазначив очевидець.

Велосипедист зрозумів, що треба відірватися. Він спробував виїхати з Двірцевої, але таксист наздогнав його.

«Таксист на очах у поліцейських збив велосипедиста. Той пролетів кілька метрів», — відзначив очевидець. Після цього, за його словами, таксист ще збирався з’ясовувати з потерпілим стосунки. Однак до нього підбігли поліцейські.

Весь час погоні в таксі перебувала маленька дівчинка, років шести на вигляд. У велосипедиста, за словами Микити, ймовірно, зламана рука, вибиті зуби, розірвана губа. Все навколо було в крові, зазначив очевидець.

У результаті велосипедиста забрала швидка, а таксиста — поліція.

В «Яндекс.Таксі» засудили дії водія, зазначивши, що сьогодні він не брав замовлення.

«Сьогодні цей автомобіль не знаходився на лінії «Яндекс.Таксі». Ми вважаємо, що водіям, схильним до агресії, не місце за кермом і в сфері послуг. Ми прояснюємо ситуацію з таксопарком, за яким закріплений автомобіль...», — повідомив представник «Яндекс Таксі».

Loading...