На Камчатці затримали дезертира, який 11 років ховався в лісі

На Камчатці затримали дезертира, який 11 років ховався в лісі

Чоловік розповів, що побудував у лісі будинок зі старих будматеріалів, на життя заробляв збором і здачею дикоросів та металобрухту.

Джерело: Відомості

Поліцейські на Камчатці затримали дезертира, що втік з військової частини в 2004 році і переховувався весь цей час у лісі, повідомляє ТАСС. Чоловіка виявили завдяки оперативній інформації від жителів селища Радигін (передмістя Петропавловська-Камчатського), повідомила представник прес-служби управління МВС по Камчатському краю Алла Іванова:

«Після того, як 30-річний чоловік був доставлений у відділення поліції, було встановлено, що він є жителем міста Таганрог Краснодарського краю. У 2003 році він був призваний в одну з військових частин на Камчатці для проходження служби. Через рік він самовільно покинув частину».

Чоловіка оголосили в розшук, потім його родичі заявили, що впізнали його в одному із загиблих, чиє тіло було знайдено в Таганрозі. Провели похорони, подальший розшук припинили.

«Поліцейським чоловік розповів, що побудував у лісі, недалеко від Петропавловська-Камчатського невеликий будинок зі старих будматеріалів. На життя заробляв де доведеться: займався збиранням і здаванням дикоросів та металобрухту; підробляв на приватній свинофермі, їздив на лососевий промисел», — повідомила співрозмовник агентства .

Зараз матеріали, зібрані поліцейськими, передані у воєнний слідче управління. Його слідчі вирішуватимуть, чи підлягає чоловік покаранню за дезертирство чи ні, оскільки цей злочин було скоєно 11 років тому.

Loading...