У Луцьку пройшов відкритий чемпіонат з карате

У Луцьку пройшов відкритий чемпіонат з карате

На Волині 26 березня вже одинадцятий раз пройшов відкритий Чемпіонат України серед юнаків та юніорів.

Джерело: Відомості

Організатором турніру виступила Українська Федерація «Кіокушинкайкан Карате» під керівництвом бранч чіфа Дмитра Волинця. Цього року в Луцьк приїхало 18 команд з 14 областей України: Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Волинської і міста Києва, а також прибули спортсмени з Білорусі. Загальна кількість учасників становила понад 170 чоловік.

Варто відмітити хорошу організацію турніру, а також високий рівень підготовки спортсменів. У жорсткій боротьбі та у складних поєдинках, каратисти боролись в 20 категоріях. Кожен зі спортсменів продемонстрував справжній бійцівських дух та волю до перемоги і бажання стати найкращим.

Чемпіонат обслуговували підготовлені судді з усієї України. Контролював роботу суддів шихан Іван Звіздун (5 дан) з Дніпродзержинська, а судили бої сенсей Дмитро Головін (3 дан, Дніпропетровськ), сенсей Євгеній Запара (4 дан, Слов’янськ), семпай Вадим Шумик (2 дан, Луцьк), та семпай Віктор Баленко (2 дан, Київ).

Командне перше місце зайняли гості з Києва, а волинські каратисти посіли друге командне місце. Всі переможці були відзначені кубками, медалями та грамотами.

Прикрим є те, що Всеукраїнський чемпіонат проходив без жодної підтримки з боку держави. На змаганнях також не було жодного представника від обласної і міської влади. Але не зважаючи на це, чемпіонат України пройшов на дуже високому рівні і організатори довели, що карате набуває все більшої популярності на Волині і в Україні. 

Loading...