Пугачова заспівала на «Слов’янському базарі» під фонограму 25-річної давності

Пугачова заспівала на «Слов’янському базарі» під фонограму 25-річної давності

Російська співачка Алла Пугачова осоромилася на фестивалі у Вітебську.

Джерело: Відомості

На «Слов'янський базар» у Вітебську в цьому році традиційно були запрошені як молоді артисти, так і «ветерани радянської естради». У числі запрошених на фестиваль гостей виявилася і Алла Пугачова. Перед глядачами Алла Борисівна вирішила виступити на одному з концертів з піснею, знайомою не одному поколінню — «Пригласите танцевать», чим дуже здивувала публіку, повідомляє Informing.

Гості заходу були здивовані, що голос співачки під час виконання старого хіта звучав дуже дзвінко і чисто, як у молодості. До того ж насторожував той факт, що в перервах між куплетами, коли Пугачова танцювала з глядачами, вона знайомилася з ними своїм звичним грубим голосом з хрипотою.

Деякі присутні в залі списали неув'язки з чистотою звучання голосу артистки на несприятливі погодні умови, вважаючи, що виконавиця охрипла через бушування у Вітебську гроз.

Але інші шанувальники Алли Борисівни не полінувалися прослухати записи старих виступів артистки і помітили, що спів Пугачової на «Слов'янському базарі» ідентичний тому, що можна почути на запису, зробленому чверть століття тому. Виявилося, що спів виконавиці на фестивалі у Вітебську нота в ноту повторює її вокал на фестивалі «Різдвяні зустрічі» 1989 року. 

Loading...