Алла Пугачова влаштувала запальні танці на «Слов’янському базарі»

Алла Пугачова влаштувала запальні танці на «Слов’янському базарі»

Співачка танцювала по черзі з глядачами в концертному залі.

Джерело: Відомості

Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов'янський базар» у Вітебську відкрився сольним концертом Крістіни Орбакайте і бенефісом Максима Галкіна, де спеціальним гостем була Алла Пугачова, повідомляє 7days.

Заради того, щоб подивитися, що приготувала дочка для виступу в Білорусії і підтримати коханого чоловіка, Пугачова зважилася на екстремальну подорож. Оскільки зірка дуже боїться літати, а прямого залізничного сполучення між Юрмалою і Вітебськом немає, вона приїхала з Латвії в Білорусію на автомобілі. Благо, відстань не дуже велика — шістсот кілометрів. Проте, дорога зайняла близько десяти годин, тому діти Алли та Максима залишилися відпочивати в Юрмалі.

Зупинилися Пугачова і Галкін в резиденції Президента країни — Олександра Лукашенка. У концертний зал «Базару» Алла Борисівна прийшла в прекрасному настрої, багато жартувала і, звичайно ж, виступала.

Цього разу Алла вирішила вразити гостей фестивалю в саме серце. І це їй блискуче вдалося. Мало того, що на концерті чоловіка народна артистка виступила з кількома номерами, мало того, що вона традиційно заспівала дуетом з Галкіним — приємним і несподіваним сюрпризом для гостей фестивалю стали масові танці з «жінкою, яка співає».

Під знамениту композицію «Пригласите танцевать» Пугачова вийшла в зал, де по черзі танцювала з глядачами. Але не тільки шанувальники були в цей вечір не обділені увагою зірки: шанувальниці теж не залишилися осторонь. Всіх представниць прекрасної статі — від дітей до дам похилого віку —  Алла зібрала на сцені, де зробила масове «селфі», яке, швидше за все, викладе в Мережу трохи пізніше.

Радісний настрій Алли цілком зрозумілим, адже з Вітебськом у неї пов'язані більш ніж приємні спогади. Саме в цьому місті Пугачова вперше побачила майбутнього чоловіка. Про цю подію зі свого життя вона нагадала глядачам, розповівши зі сцени історію їхнього з Максимом знайомства.

Loading...