Абрамович таки офіційно одружився з давньою коханою

Абрамович таки офіційно одружився з давньою коханою

Російський бізнесмен Роман Абрамович і його давня кохана Даша Жукова одружилися. Про весілля розповіла сама новоспечена дружина підприємця.

Джерело: Відомості

Новина про те, що Даша Жукова та Роман Абрамович одружилися, стала справжньою сенсацією не тільки для представників преси, а й для простої публіки. Справа в тому, що закохані ніколи не афішували свої стосунки, проте вільно переміщалися разом, не криючись від журналістів. Світські репортери давно перестали сподіватися на те, що Жукова і Абрамович коли-небудь одружаться.

Однак, як повідомила сама Даша, вони з Романом не перший рік одружені. Про весілля повідала Жукова виданню The Wall Street Journal, передає портал «Дни.ру».

Нагадаємо, що Даша Жукова та Роман Абрамович познайомилися в 2005 році на вечірці в Барселоні в готелі Hilton після перемоги футбольного клубу «Челсі», яким володів Абрамович, над «Барселоною». Незважаючи на те що Жукова встигла народити коханому двох дітей, пара жодного разу не дала інтерв'ю.

Відзначимо, що Абрамович кинув дружину Ірину з п'ятьма дітьми на руках, але екс-подружжя зуміло домовитися. В якості відступних Ірина отримала шалену суму — 300 мільйонів доларів. Тепер колишня дружина Абрамовича живе на чотири країни: курсує між Великобританією, півднем Франції, Швейцарією і Росією.

Раніше в пресі пройшла інформація про розставання Жукової і Абрамовича. Причина розриву мільярдера була проста: він знайшов іншу жінку. Розлучницею Романа з Дариною нібито стала прима-балерина Маріїнського театру Діана Вишнева.

З балериною Абрамович зійшовся близько року тому, коли відвідав закриту вечерю, присвячену першому Міжнародному фестивалю сучасної хореографії Вишневої. На захід він прийшов без Жукової. А в квітні цього року рознеслися чутки, що Абрамович взяв на себе спонсорство одного з проектів Вишневої. Найпікантніше в цій історії, що балерина була не зовсім вільна: рік тому артистка балету вийшла заміж за продюсера Костянтина Селіневича, з яким до цього довго зустрічалася. Втім, як тільки новину розтрубили журналісти, офіційний представник Романа Абрамовича спростував цю інформацію.

Loading...