Росіяни автопробігами протестують проти підвищення цін на бензин

У місті Шелехов Іркутської області в п’ятницю відбувся автопробіг проти зростання цін на паливо.

Джерело: Відомості

Колона з 55 машин, прикрашених різнокольоровими прапорами і наклейками з написом «Ні зростанню цін на бензин!», проїхала центральними вулицями, передає Еспресо.TV.

Городяни провели автопробіг, щоб привернути увагу уряду Іркутської області до росту цін на бензин і дизельне паливо. Акція була узгоджена з адміністрацією міста Шелехов. У ній брали участь і міські парламентарі.

Думка організаторів акції та депутатів розділилися. Деякі депутати вважають, що необхідно написати звернення на ім'я губернатора Іркутської області Сергія Єрощенкова з проханням взяти під свій контроль регулювання цін на паливо в регіоні. Звернення вони планують підготувати найближчим часом і після того, як зберуть під ним підписи, направлять главі регіону.

А ось організатори акції впевнені, що найдієвіший захід — показати регіональним властям стурбованість народу, вийти на акцію протесту, і немає сенсу писати звернення. Організатори сподіваються, що інші міста області візьмуть з них приклад і теж протестуватимуть проти підвищення цін на бензин. Найближчим часом аналогічна акція відбудеться в Братську.

Loading...