Нємцов про Пореченкова: «Сміливець» здувся відразу після порушення кримінальної справи

Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

Джерело: Відомості

Російський опозиціонер Борис Нємцов, коментуючи скандальну історію навколо російського актора Михайла Пореченкова, вважає його «вбожеством та здутим сміливцем». Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook. 

Скандальний російський актор одразу після того, як в Україні на нього була порушена кримінальна справа, почав заперечувати, що взяв участь у бойових діях на боці бойовиків.

«Ні в кого не стріляв ні в аеропорту, ні ще десь би то не було в ході свого перебування на території ДНР. Ми привезли ліки, кінофільм «Піддубний» для показу, а також побували в аеропорту», — раніше заявив Пореченков в інтерв'ю російським ЗМІ.

Більш того, актор стверджує, що кадри, на яких він стріляє з гранатомету бойовиків у бік Донецького аеропорту, були тільки «постановкою».

Такі пояснення актора Нємцов вважає справжнім вбожеством та поглузував з подібних спроб Пореченкова хоч якось виправдатися.

«Сміливець» Пореченков, який ще вчора хвалився стріляниною в районі Донецького аеропорту, здувся… Відразу після порушення кримінальної справи. Тепер він каже, що це була постановка. Типу, фільм знімали «українець Піддубний бореться з бандерівцями на стороні російського світу». Убозтво яке. Ще й Піддубного зіграв», — написав політик. 

Loading...