ЗМІ: Путін хворий на рак, йому лишилося жити 3 роки

ЗМІ: Путін хворий на рак, йому лишилося жити 3 роки

Саме тому президент Росії поспішає з вторгненням в Україну.

Джерело: Відомості

Президент Росії Володимир Путін серйозно хворий — про це повідомляє додаток до американського журналу New York Post, «Page six». 

Деякі польські та білоруські джерела стверджують, що російський лідер хворий на рак спинного мозку. Проте за словами автора статті, Володимир Путін бореться з раком підшлункової залози, передає Цензор.НЕТ.

Як пише видання, за деякими даними, Путіну залишилося жити близько трьох років. Саме тому президент Росії поспішає з вторгненням в Україну. Він хоче залишити у спадок велику Росію, розширивши кордони країни, як і Сталін, стверджує автор статті Річард Джонсон.

За даними американського видання, російський лідер лікується у німецького лікаря, якого він зустрів, коли працював агентом КДБ у Дрездені: «Лікар виконує різноманітні процедури. Він також використовує стероїди». Результат цього лікування видно по набряку обличчя. «Лікар, якому зараз 84 роки, останнім часом перестав лікувати російського президента, сказавши, що він ненавидить літати в Росію і зазначає завжди жорстоке поводження з боку служби безпеки Путіна», — пише «Page six».

Джонсон також наводить слова Кріспін Блек, британського експерта, який стверджує, що Путін намагається очистити свою совість, приводячи як приклад, звільнення з в'язниці Михайла Ходорковського. 

Loading...