Російські слідчі: Фотограф Стенін загинув на Донбасі місяць тому

Російські слідчі: Фотограф Стенін загинув на Донбасі місяць тому

27 серпня бойовики передали пакет слідству з фрагментами обгорілих останків п’яти людських тіл, виявлених в машині «Рено-Логан» на дорозі Сніжне-Дмитрівка.

Джерело: Відомості

Зниклий на Донбасі російський фотокореспондент МІА «Россия Сегодня» Андрій Стенін загинув в районі Донецька близько місяця тому. Це підтвердили, посилаючись на результати генетичної експертизи, у Слідчому комітеті РФ. 

За їхньою інформацією, Стенін 5 серпня, перебуваючи у відрядженні в Україні, рухався на автомобілі у складі колони біженців по автодорозі Сніжне-Дмитрівка, при цьому колону охороняли шестеро бойовиків. Біля Дмитрівки колона була обстріляна.

Російські слідчі також повідомляють, що 27 серпня бойовики передали пакет слідству з фрагментами обгорілих останків п'яти людських тіл, виявлених в машині «Рено-Логан» на дорозі Сніжне-Дмитрівка.

«Ці останки були направлені російським експертам, які зробили висновки про приналежність частини з них Андрію Стеніну», — резюмували в СК.

Нагадаємо, що російський фотограф зник на сході України близько місяця тому. Востаннє матеріал від нього редакція отримала 5 серпня. Андрій Стенін, військовий фотокореспондент, працював в «РИА Новости», на базі якого було створено МІА «Россия Сегодня», з 2009 року.  

Loading...