Путін нарощуватиме війська на кордоні через активізацію НАТО

Президент Росії поскаржився, що доводиться фактично заново відбудовувати військову інфраструктуру в Криму та Севастополі

Джерело: Відомості

Росія підвищуватиме свою обороноздатність, в тому числі в Криму, зважаючи на активізацію НАТО біля кордонів.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на засіданні Радбезу з питань суверенітету і територіальної цілісності країни, передає "Газета.ru".

"Ми будемо адекватно пропорційно реагувати на наближення військової інфраструктури НАТО до наших кордонів, і не залишимо без уваги розгортання глобальної протиракетної оборони та нарощування запасів стратегічної високоточної зброї. Необхідно повністю і в строк реалізовувати всі заплановані заходи щодо зміцнення обороноздатності, в тому числі у Криму та Севастополі, де нам доводиться фактично заново відбудовувати військову інфраструктуру", – сказав Путін. 

Президент РФ додав: "Нам часто кажуть, що система ПРО – це оборонна система. Нічого подібного – це наступальна система, це частина наступальної оборонної системи США, винесеної на периферію".

Нагадаємо: президент РФ Володимир Путін наголосив, що прямої воєнної загрози для Росії та для її територіальної цілісності сьогодні немає.

Він також пообіцяв, що Росія зробить усе можливе для розслідування обставин катастрофи малайзійського Boeing 777 на сході України.

Loading...