В Італії судять півсотні наркоторговців, які перевозили кокаїн у собаках

В Італії судять півсотні наркоторговців, які перевозили кокаїн у собаках

Італійський суд ухвалив заарештувати 49 ймовірних членів злочинного угруповання з Латинської Америки, які ввозили в країну кокаїн e собаках.

Джерело: Відомості

Італійський суд ухвалив заарештувати 49 ймовірних членів злочинного угруповання з Латинської Америки, які ввозили в країну кокаїн e собаках. Про це повідомляє агентство Agence France-Presse. Серед заарештованих - громадяни Еквадору, Перу і Сальвадора у віці від 19 до 37 років.

За даними слідства, у Мексиці наркоторговці змушували собак ковтати пакети з кокаїном. Упаковки були загорнуті в спеціальний матеріал, який дозволяв приховати його від рентгенівських променів.

Собак перевозили до Італії через аеропорт Мілана. Після прибуття до Європи тварин вбивали або калічили, щоб дістати з них пакети з кокаїном. За даними італійської поліції, всього було вбито не менше 48 собак.

Латиноамериканські країни, зокрема, Перу, Болівія та Колумбія, є лідерами з виробництва кокаїну в світі. При цьому наркотики звідти нерідко транспортуються в США і європейські країни через Мексику.

Loading...